Muhammad Danish Iskandar's FotoPage

By: Muhammad Danish Iskandar Ahmad Madhi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-Sep-2006 03:11 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
eeemmm.....sejuknye hati bila dapat tgk gambar danish tgh senyum..!!


Friday, 4-Aug-2006 06:24 Email | Share | | Bookmark
tokwan & tok...

danisha nie..hehe!
causin dari Jerman..!!
gr. father & mother kat masjid Putrajaya
View all 6 photos...
berdasarkan gambar yg korang tgk tu...rasa2 nyer ok tak kalau ada baby girl..? aku suka gak sebenarnya....tgk la bila ada rezeki nanti ada laa...

itu ada gambar cucu sedara tokwan aku dari jerman...aku tak kenal sangat dia org nie. tokwan aku still ingat sedara-mara dia kat "sana"....

aku spend masa ngan tokwan & tok g jalan kat putrajaya, bawak skali ngan anak buah ( anak akak aku ) hidayat n yayah...

haaaaaaaa.....itu antara gambar momel yang comel..!! cute giler....


Friday, 4-Aug-2006 02:42 Email | Share | | Bookmark
My Dream Cars

wahhh...
my dream cars
RB26
View all 5 photos...
gambar danish 6 bulan...

yang lain2 tuuu...keta idaman aku ler..!!
tak sabar nak test power.....


Thursday, 3-Aug-2006 09:50 Email | Share | | Bookmark
trip ke kelantan...

 
 
 
View all 6 photos...
penat tau drive waktu nie...

baru balik dari kedah...terus drive g pontian, pagi terus pertolak ke k.bharu...singgah kat masjid terapung, terengganu...kita org sampai sana lewat malam ...

penat tu Allah saja yang tau...dah la masing2 bawak keta macam pelesit...laju beb, 140-170km/j..


Thursday, 3-Aug-2006 09:43 Email | Share | | Bookmark
mummy & danish...

cantik tak..?
saya comel tak..?
waktu ni kat kpg lagi...

danish dah nak masuk 2-3 bulan..
mummy pun nampak pucat sikit...tapi cantik...! suka tgk...

tapi 2 tentera kat kpg tu...ada dia org memang meriah umah opah tu...kalau takde je..sunyi sepiiiiiiii je...

sabar je laaa...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net